DMD Bonus č. 1 na pokračování. Téma: Tapisérie; Tým: Slepičky

V duchu dnešního tématu "Jsme tým" je na čase se vrhnout na letošní týmovou challenge! I letos jsme se rozhodly rozdělit účastníky na dva týmy: Tým Slepiček a tým Vajíček, když už nás za týden čekají ty Velikonoce (a zároveň můžete soutěžit, kdo dopíše dřív, jestli Slepičky nebo Vajíčka!). Každý tým dostane přidělené vlastní téma, kam bude vkládat drabble.
Dejte nám vědět, pokud byste měli být na seznamu, ale na žádném nejste. Také neváhejte psát, budete-li mít jakékoli otázky.

Věnujte, prosím, pozornost fandomovému omezení níže, které je letos novinkou oproti loňskému roku. Řekly jsme si, že to zkusíme jinak, abychom mohly vítězný koncept dopilovat na příští rok.

Přejeme pěkné drabblení!

Toto je téma týmu Slepiček.

Co bude úkolem:

  • povídka na pokračování: vždy jeden účastník napíše drabble, další na seznamu (viz níže) musí na toto drabble navázat, série drabble musí tvořit ucelený příběh.
  • téma: Tapisérie - téma nemusí být dodrženo v každém drabble, ale mělo by být dodrženo v povídce jako celku (když vezmeme sérii drabble jako celek, mělo by z ní být téma jasně patrné).
  • 24 hodin - každý účastník má přesně 24 hodin na napsání svého drabble počínaje okamžikem zveřejnění drabble předchozího autora na seznamu. Po uplynutí 24 hodin jeho pokus propadá, na seznamu je přeskočen a automaticky píše další účastník; vzhledem k velkému počtu účastníků a omezenému času prosíme a apelujeme na všechny, aby pokud mohou nevyužívali celý časový limit.
  • tento bonus bude otevřen během celého DMD
  • Rating: Prosíme, vyhněte se ve svých drabble obscénostem a explicitním popisům. Povídka by měla zůstat mládeži přístupná.
  • Fandom: Originální. Vyvarujte se, prosím, odkazům na konkrétní fandom. V rámci originálního příběhu se ale meze nekladou. Tedy vodník je dovolen, ale konkrétní vodník Česílko ne. Originální vodník libovolného jména může vařit mlhu, ale konkrétní vodník Kebule z konkrétního večerníčku nikoli. V případě pochyb vězte, že fandom je omezen spíše méně než více;-)
  • Tým Slepičky:
  1. Lee
  2. Tenny
  3. neviathiel
  4. Gwendolína
  5. Smrtijedka
  6. Envy
  7. Hraběnka Veriv
  8. Voldemort
  9. Rebelka
  10. Keneu
  11. Skřítě
  12. Esti Vera
  13. Erys
  14. Amy - vypršel časový limit
  15. Lejdynka
  16. Scully
  17. Zdena
  18. Llyan
  19. Kleio
  20. strigga
  21. Terda
  22. Bilkis
  23. Urrsari
  24. Profesor
  25. Vinpike
  26. Piskor
  27. Owes
  28. Wolviecat
  29. Xantin
  30. Pressdivka - vypršel časový limit
  31. EmmaIsInBlack
  • Do tohoto tématu vkládá příspěvky pouze tým Slepiček.
  • Seznam budeme průběžně aktualizovat. Sledujte jej průběžně, zda na vás nepřišla řada. Během jednoho dne může pořadí poskočit o několik míst (alespoň v to doufáme).
  • Víte-li že nebudete mít kapacitu napsat drabble v odhadovaný čas (sledujte pravidelně seznam!), můžete nám napsat e-mail (drabble.sos@gmail.com) a my vás přesuneme na konec seznamu, aby vám pokus nepropadl.

Bonus na pokračování na zbytek dubna: Tapirésie - povídka na pokračování
Tento bonus bude uzavřen 30. 4. 2017 v 23:59.

Bodíky můžete sledovat zde
Nezapomeňte si přečíst FAQ.
V případě nejasností konzultujte Pravidla.
Metodika počítání slov

Platné do: 
30. 4. 2017 v 23:59.

Komentáře

Obrázek uživatele Erys

Ajta krajta, to to poskočilo. Pardon, z limitu asi vyčerpám mnoho; na drabble to vidím až zítra kolem poledne.

Obrázek uživatele Bilkis

Asi mi bude chvilku trvat, než napíšu svůj příspěvek. Musím všechno znovu přečíst.

Bilkis, není kam spěchat;) už se určitě na všechny dostane, takže take your time;)
Obrázek uživatele Piskor

Prosím, prosím, smutně koukám, bylo by možné proškrtat seznam? Vím, že máte hodně prace s drabblaty, ale takhle je to poněkud zavádějící. Moc děkuji :-)

Proškrtala jsem. Omlouvám se, nějak jsem se zapomněla a vy jedete hrozně rychle! Předtím to bylo jedno drabble denně a teď tohle!:-)
Obrázek uživatele Piskor

Díky :-D

Obrázek uživatele strigga

Já se trochu bojím a sejčkuju. Naše poslední pisatelka už týden nic nevložila. Bude možné si to zase případně prodloužit a dokončit, jako loni?

No, tak to bych se snažila, aby to předposlední pisatelka ukončila jak jen to bude možné...
Já vám samozřejmě nechci bránit psát dál, co budete chtít, ale ráda bych, aby byl příběh ukončen v rámci bodovaného seznamu.

Ještě něco mě napadlo - nabízela jsem Amy, že ji přesunu na konec seznamu, když omylem prošvihla svůj čas, ale Amy nechtěla zase zdržovat. Pokud by ale hodně chtěla, klidně ji tam zase připíšu. To by možná pomohlo. Tak se s ní domluvte;)
Obrázek uživatele strigga

Díky! Zkusila jsem Pressdivce aspoň napsat pod poslední drabble, snad si to přečte :) a domluvit se s Amy by asi stálo za pokus, uvidíme..

Teda, Slepičky, já nechci strašit, ale nevypadá to dobře! Jak to bude dál? Pressdivku zatím neškrtám, pokud napíše teď drabble, tak sice nedostane bod, ale aspoň by Vám posunula příběh...
Obrázek uživatele Erys

A dopadla nějak ta domluva s Amy?

Obrázek uživatele strigga

Psala jsem jí komentář k poslednímu drabbleti a doufám, že si ho všimne. Nic víc mě nenapadá, chtělo by to někoho, kdo ji zná :(

Já nenašla e-mail na ani jednu. Na Amy ale e-mail mám.
Obrázek uživatele Amy

Omlouvám se, ale pořád nestíhám, stěžím zvládat psát drabblata na denně vyhlašovaná témata a číst -x ostatních už bych fakt nedala. :-((

Obrázek uživatele strigga

Ona už to EmmaIsInBlack nějak napsala.. ale jestli je to konec, vlastně nevím :D

Obrázek uživatele Bilkis

Tak to dáme ještě jednou dokola, ne? :D

Holky, kluci, já to ještě nedočetla a nevím, jak to máte ukončené. Každopádně jen houšť, klidně jeďte dokola podle seznamu, dokud nebudete spokojení! Byla by škoda nedokončit tak dobře rozjetou povídku;)

Bohužel jsem se naposledy dívala 17. dubna a to zbývalo ještě tolik drabblat, že jsem myslela, že mám čas :/
Nebojte, už se do ničeho takového přihlašovat nebudu..

Obrázek uživatele Bilkis

To se stane. ;) Nic si z toho nedělej. :)

Obrázek uživatele strigga

Simtě, to se stane :) ono to vážně jelo hodně rychle, taky jsem to nestíhala sledovat.. nevěš uši a klidně se zas přihlaš! :)

I jinačí prošvihli;) to se holt stane, nevěs hlavu. Za rok by byla rozhodně škoda, kdyby ses neúčastnila, rozhodně se nenech odradit! Však o nic nejde a dopadlo to tak jako tak:)
-A A +A