Dobročinný piknik je tu!

Obrázek uživatele sos

Aktuálně: Děkujeme všem, kdo na komorní a velmi příjemný piknik dorazili! Na konto SOS dětských vesniček bylo vybráno 1640 korun! Pár fotek najdete zde.

Protože počasí má být nečekaně příznivé, srdečně vás zveme na Dobročinný piknik do Letenských sadů!

Zde se můžete setkat s milými lidmi blízkými DMD a také získat legendární zbytky věcných cen z let 2011-2016 za příspěvek pro vybranou charitativní organizaci, konkrétně pro SOS dětské vesničky. Nám tak uvolníte sklady, sobě uděláte radost a ještě přispějete na dobrou věc! (Podrobnosti o získání odměn níže.)

Kdy: V sobotu 6. 10. 2018
Místo: Letenské sady
Místo srazu: Národní technické muzeum na Letné
Čas srazu u Technického muzea: 14:00.
Po srazení se zvolna přesuneme procházkou parkem na nejvhodnější místo. Křídovými šipkami budeme značit cestu pro ty, kdo přijdou později. Je pravděpodobně, že piknik se v pozdějších odpoledních hodinách přesune do nějakého blízkého restauračního zařízení.
Kontaktni telefon: 605 230 598

Občerstvení a spol.: Co si přinesete, to si sníte a vypijete a na to se také posadíte. My zajistíme plastikové kelímky, zbytek je na vás :) V blízkosti místa srazu se nachází stánek se základním občerstvením a toalety. V občerstvení i odění prosím zohledněte případné povětrnostní podmínky (ale mělo by být hezky). Jestli chcete, vemte draka ;)

Milý doprovod je vítán. Děti, které jejich rodiče zvládnou, jsou vítány. Rodiče a jiní zvědaví rodinní příslušníci jsou vítáni. Slušně vychovaní psi jsou vítáni.

Možné změny:
Jsou vyhrazeny.
Ukáže-li se ve čtvrtek, že sobotní počasí má být výrazně horší nebo deštivější než doufáme, pokusíme se zajistit vhodné restaurační zařízení. Dejte nám prosím v komentářích závazně vědět, že se chystáte, abychom věděli, kolik míst případně zamlouvat. Sledujte tento článek, kde se budou průběžně objevovat aktualizace a den před piknikem také kontaktní telefon.

Kdo netrefíte k NTM, ozvěte se v komentářích, pokusíme se zajistit doprovod z nějaké blízké stanice metra (pravděpodobně Vltavská). Není-li vám něco jasné, ptejte se.

P.S. Legendární odměny budou přítomným zájemcům poskytnuty za dobrovolný příspěvek, u nějž jsme zvolili "nejnižší vyvolávací cenu", abychom SOS vesničkám přece jen něco poslali:

hrneček 2012 50 Kč

tašky 2011, 2014, 2016 30 Kč

vše ostatní 20 Kč

Odměny, které po pikniku zbudou, budou nabídnuty těm, kdo se zúčastnit nemohli, za dobrovolný příspěvek plus případné poštovné (hrnky poštou nezasíláme).

Komentáře

Obrázek uživatele neviathiel

Dorazím na sraz k NTM :)

Obrázek uživatele Stevko

To je smutné, že sa kryjete s… inou vecou, kde bude možno aj viac jedla.

Obrázek uživatele ef77

Přijdu. Těším se.

Obrázek uživatele Esti Vera

Tak se taky přihlašuji, už se těším :)

Obrázek uživatele Aries

Já pořád nevím. Záleží na tom počasí a varuju předem, mám v sobotu obě vnoučata, takže to je další důvod k hlubokému zamyšlení

Obrázek uživatele Danae

Plánujeme se usalašit poblíž hřiště... :)
Obrázek uživatele Aries

Tak jo, Terezka nakonec nebude, protože jako obvykle je všechno jinak, tak já přijdu se Štefíkem

Obrázek uživatele Aries

Tak jo, Terezka nakonec nebude, protože jako obvykle je všechno jinak, tak já přijdu se Štefíkem

Obrázek uživatele Hippopotamie

Hlásím, že s Tyfónkem a s kamarádem Mirkem dorazíme.

No tak nevím, jestli to není moc odvážné. Včera mi to tak rozhodně připadalo, dneska se najednou vypočasilo, ale stejně nevím, jestli to opravdu bude na sezení na trávě, země koneckonců prochladla, může být vlhko... zatím mám dojem, že nejlepší by byla nějaká hospoda s otevřeným posezením venku, ale zase kde vzít nějakou vhodnou a nekrást.

-A A +A