Cizinka ve vlastním světě

Obrázek uživatele Carmen
Fandom: 
Drabble: 

Byly chvíle - na přednáškách mezi listy poznámek, v obchodě za krabicemi s cereáliemi, v kině někde během střihu - kdy bylo skoro snadné představit si život, ve kterém se nepotkali. Život, ve kterém jejich časy utíkaly jako linky, které se nikdy nemohly protnout, místo aby se stočily ve smyčce k sobě navzdory všem logickým argumentům.
Ale ona si to představovat nechtěla. Čas, který je rozdělil, je předtím stihl spojit tak pevně, že to stejně nešlo. I když se nikdy neuvidí a zbyla jen anachronická vlákna vzpomínek vpletená do každého dne.

*
Když zjistila, že přežil, pochopila, že celé ty roky jen čekala.

Závěrečná poznámka: 

Zjednodušeně: ona se omylem přenese do minulosti a potká jeho, romantické fidli fidli, ona se těhotná přenese zpátky do budoucnosti, protože on jde prakticky na jistou smrt do bitvy, a pak se x let snaží žít normálně ve své současnosti. Než zjistí, že to tehdy přežil a vrátí se za ním. Ano, zní to jako příšerná slaďárna. :))

Komentáře

Obrázek uživatele Danae

To si někdy musím dát :)
Obrázek uživatele Carmen

Já ti nevím, jestli můžu s čistým svědomím doporučit, ta základní linka je strašně ňuf a všudypřítomný skotský přízvuk taky :D, ale popravdě je z toho pak po několika sériích asi trošičku překombinovaná telenovela. Ale hezky se mi u toho odpočívalo. Nevím teda, jak jsou na tom knihy (vzhledem k počtu a objemu dílů se k tomu odhodlávám velmi, velmi pomalu :D).

Obrázek uživatele Tora

:)

Obrázek uživatele Faob

Fandom neznám, popis úplně nenalákal, ale vlastní drabble je skvělé! Krásná, silná věta na závěr.

-A A +A